Ensenyament | Curs | Assignatura |
---|---|---|
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL | 2 | MATÈRIES PRIMERES D'ORIGEN VEGETAL |
Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària - UdL | 3 | FRUCTICULTURA |
Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària - UdL | 3 | TECNOLOGIES DE PRODUCCIÓ VEGETAL |
Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària - UdL | 4 | PRÀCTIQUES INTEGRADES:ENGINYERIA I GESTIÓ EN HORTOFRUCTICULTURA I JARDINERIA |
MU en Enginyeria Agronòmica (inter) (R 2019) - UdL | FRUCTICULTURA |
Projectes de recerca | Data inici | Data fi | Investigadors principals |
---|---|---|---|
Intensificación del cultivo del olivo. Uso del agua de riego y abonado N-K para optimizar la producción y calidad del aceite | 01/03/2009 | 29/02/2012 | JOSEP RUFAT LAMARCA |
Manejo del riego deficitario en olivo superintensivo en el centro y norte de España | 01/01/2013 | 31/12/2015 | JOSEP RUFAT LAMARCA |