BLANCO ABILLA, GERARDO

Categoria: ASSOCIAT/ADA T2
Perfil acadèmic: Grau / llicenciatura / enginyeria superior
Departament: CIÈNCIA ANIMAL
Email: gerardo.blanco@udl.cat

Docència

Ensenyament Curs Assignatura
MU en Sanitat i Producció Porcina - UdL 1 OPTIMITZACIÓ DE LA PRODUCCIÓ PORCINA
MU en Sanitat i Producció Porcina - UdL 1 TREBALL DE FI DE MÀSTER
MU en Enginyeria Agronòmica (inter) (R 2019) - UdL 2 OPTIMITZACIÓ DE LA PRODUCCIÓ PORCINA
Doble titulació: Grau en Veterinària i Grau en Ciència i Producció Animal 2 MALALTIES INFECCIOSES I PARASITÀRIES
Doble titulació: Grau en Veterinària i Grau en Ciència i Producció Animal 3 PRODUCCIÓ I GESTIÓ DE PORCÍ
Doble titulació: Grau en Veterinària i Grau en Ciència i Producció Animal 4 CLÍNICA I SANITAT DE PORCÍ

Recerca

Projectes de recerca Data inici Data fi Investigadors principals
Estudio de técnicas que permitan garantizar la trazabilidad paterna en productos del cerdo ibérico (prevista en el RD1083/2001 ) 17/12/2002 16/12/2005 LUIS FERNANDO GOSALVEZ LARA
Utilización de nuevas tecnologías para el desarrollo e implementación de un modelo de información aplicado a la gestión y a la trazabilidad de la producción porcina 01/12/2002 30/11/2005 DANIEL BABOT GASPA
Porcí de Lleida, la producció sostenible intel·ligent: Porcí- Eficient 01/01/2017 31/12/2021 DANIEL BABOT GASPA
Publicacions Any Autors Tipus
Using centers of pressure tracks of sows walking on a large force platform in farm conditions for locomotion classification 2017 Puigdomenech L, Rosell-Polo JR, Blanco G, Babot D. Article d'investigació
¿Can Porcine circovirus type 2 (PCV2) infection be eradicated by mass vaccination? 2014 Hua Feng; Gerardo Blanco; Joaquim Segalés; Marina Sibila Article d'investigació
Alojamientos e instalaciones ganaderas 2001 Del Sol J, Blanco G, Babot D. Article d'investigació
Gestión de la producción y de la empresa porcina 2001 Babot D, Molto M, Blanco G. Article d'investigació