| Estudio cinético y termodinámico del pardeamiento no enzimático de zumos clarificados de pera | 2023 | Ibarz, R.; Garvín, A.; Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Photo-degradation of alfalfa saponins by UV-visible multi-wavelength irradiation | 2022 | Hadidi, M.; Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Photodegration in Foods | 2021 | Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Encapsulated pine bark polyphenolic extract during gastrointestinal digestion: Bioaccessibility, bioactivity and oxidative stress prevention | 2021 | Pedro Ferreira-Santos; Raquel Ibarz; Jean-Michel Fernandes; Ana Cristina Pinheiro; Cláudia Botelho; Cristina M.R. Rocha; José António Teixeira; Olga Martín-Belloso | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Modelling the recovery of biocompounds from peach waste assisted by pulsed electric fields or thermal treatment | 2021 | Plazzotta, S.; Ibarz, R.; Manzocco, L; Martín Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Viscoelastic properties and compensation study of apple juice enriched with apple fiber | 2021 | Salinas, D.; Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Valorization of agro-food by-products and their potential therapeutic applications | 2021 | Mármol, I.; Queroa, J; Ibarz, R.; Ferreira Santos, P.; Teixeira, J. A.; Rocha C. M. R.; Pérez Fernández, M., García Juiz, S.; Osada, J.; Martín Belloso, O.; Rodríguez Yoldia, M. J. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Optimizing the antioxidant biocompound recovery from peach waste extraction assisted by ultrasounds or microwaves | 2020 | Plazzotta, S.;Ibarz, R.; Manzocco, L.; Martín Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of apple fibre addition and temperature on the rheological properties of apple juice and compensation study | 2019 | Salinas, D.; Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Kinetic and thermodynamic compensation study of the hydration of faba beans (Vicia faba L.) | 2019 | Garvín, A.; Augusto, P.E.D.; Ibarz, R.; Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Kinetic and thermodynamic study of the photochemical degradation of patulin | 2017 | Ibarz, R.; Garvín, A.; Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Kinetic and thermodynamic compensation. A current and practical review for foods | 2017 | Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz A. | Review | 
                    
                    
                        | Kinetic study and modeling of the UV photo-degradation of thiabendazole | 2016 | Ibarz, R; Garvin, A; Aguilar, K; Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of UV-Vis irradiation on enzymatic activities and the physicochemical properties of nectarine juices from different varieties. | 2016 | Aguilar, K.; Ibarz, R.; Garvín, A.; Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Rate-controlling mechanisms in the photo-degradation of ochratoxin A | 2016 | Ibarz, R.; Garvín, A.; Rojas, S.; Azuara, E.; Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Modelling of UV absorption in a plane photoreactor for solutions with high-patulin concentration | 2015 | Garvín, A., Ibarz, R., Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Modelización cinética de la degradación fotoquímica de benomilo | 2015 | Ibarz R; Garvín A; Pagán J; Ibarz A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Modelling of ochratoxin A photo-degradation by a UV multi-wavelength emitting lamp | 2015 | Ibarz R, Garvín A, Azuara E, Ibarz A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Peroxidase (POD) and polyphenol oxidase (PPO) photo-inactivation in a coconut water model solution using ultraviolet (UV | 2015 | Augusto PED, Ibarz, R, Garvin, A, Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Modelling of patulin photo-degradation by a UV multi-wavelength emitting lamp | 2014 | Ibarz, R.; Garvín, A.; Falguera, V.; Pagán, J.; Garza, S.; Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Enzymatic peeling and discoloration of Red Bartlett pears | 2013 | Ibarz A, Pagán J, Garvín A, Ibarz R, Gatius F, Falguera V. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Pardeamiento de zumos clarificados de limón tratados a altas temperaturas | 2010 | Ibarz-Martínez R, Pagán J, Garza S, Ibarz A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Flow behavior of clarified orange juice at low temperatures | 2009 | Ibarz R, Falguera V, Garvín A, Garza S, Pagán J, Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Comportamiento al flujo de zumo clarificado de naranja a bajas temperaturas | 2007 | Ibarz R, Falguera V, Garza S, Pagan J, Ibarz A. | Article d'investigació |