| Prebiotic potential of pectin and cello-oligosaccharides from apple bagasse and orange peel produced by high-pressure homogenization and enzymatic hydrolysis | 2024 | Manthei, A.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Murciano-Martínez, P. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Relationship between Physicochemical, Techno-Functional and Health-Promoting Properties of Fiber-Rich Fruit and Vegetable By-Products and Their Enhancement by Emerging Technologies | 2023 | Manthei, A.; López Gámez, G.; Martín Belloso, O.; Elez Martínez, P.; Soliva Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Green technologies for sustainable food production: Pulsed electric fields | 2023 | López Gámez, G.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P. | Capítol de llibre docent | 
                    
                    
                        | Food processing interventions to improve the bioaccessibility and bioavailability of plant food nutrients | 2023 | López Gámez, G.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P. | Capítol de llibre docent | 
                    
                    
                        | Recent developments in the application of novel technologies for the modification of starch in light of 3D food printing | 2023 | Gulzar, S.; Narciso, J.O.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Nonthermal processing technologies | 2023 | Martín Belloso, O.; Vega Mercado, H.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P.; Marsellés Fontanet, R. | Capítol de llibre docent | 
                    
                    
                        | Pulsed light of near‐infrared and visible light wavelengths induces the accumulation of carotenoids in tomato fruits during post‐treatment time | 2022 | González Casado, S.; López Gámez, G.; Martín Belloso, O.; Elez Martínez, P.; Soliva Fortuny, R . | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Efficacy of Pectin-Based Coating Added with a Lemon Byproduct Extract on Quality Preservation of Fresh-Cut Carrots | 2022 | Imeneo, V.; Amalia Piscopo, A.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R . | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of pulsed electric fields on food quality | 2022 | Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Morales-de la Peña, M. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Pomegranate (Punica granatum L.) peel extracts as antimicrobial and antioxidant additives used in alfalfa sprouts | 2022 | Cruz Valenzuela, M.R.; Ayala Soto, R.E.; Ayala Zavala, J.F.; Espinoza Silva, B.A.; González Aguilar, G.A.; Martin Belloso, O.; Soliva Fortuny, R.; Nazzaro, F.; Fratianni, F.; Tapia Rodríguez, M.R.; Be | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Process innovations in designing foods with enhanced functional properties | 2022 | Morales-de la Peña, M.; Acevedo-Fani, A.; Welti-Chanes, J.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Gastric and small intestinal lipid digestion kinetics as affected by the gradual addition of lipases and bile salts. | 2022 | Verkempinck, S.H.E.; Guevara Zambrano, J.M.; Infantes Garcia, M.R.; Naranjo, M.C.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P.; Grauwet, T. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Ultraviolet/visible intense pulsed light irradiation of fresh-cut avocado enhances its phytochemicals content and preserves quality attributes. | 2021 | Velderrain Rodríguez, G.R.; Salmerón Ruiz, M.L.; González Aguilar, G.A.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Recent advances toward the application of non-thermal technologies in food processing: An insight on the bioaccessibility of health-related constituents in plant-based products. | 2021 | López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Applying pulsed electric fields to whole carrots enhances the bioaccessibility of carotenoid and phenolic compounds in derived products. | 2021 | López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Pulsed Electric Fields Technology for Healthy Food Products. | 2021 | Morales de la Peña, M.; Rábago Panduro, L.M.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O.; Welti Chanes, J. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of pulsed electric fields on carotenoid and phenolic bioaccessibility and their relationship with carrot structure | 2021 | López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Quiles Chuliá, A.; Martín Belloso, O.; Hernando Hernando, I.; Soliva Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Changes of carotenoid content in carrots after application of pulsed electric field treatments | 2021 | López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Enhancing carotenoid and phenolic contents in plant food matrices by applying non-thermal technologies: Bioproduction vs improved extractability | 2021 | López-Gámez, G.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. | Review | 
                    
                    
                        | Pulsed electric field treatment strategies to increase bioaccessibility of phenolic and carotenoid compounds in oil-added carrot purees. | 2021 | López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Fresh-cut fruits: apples and pears | 2020 | Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Formation of patulin-glutathione conjugates induced by pulsed light: A tentative strategy for patulin degradation in apple juices. | 2020 | Rodríguez-Bencomo, J.J.; Sanchis, V; Viñas, I; Martín-Belloso, O; Soliva-Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Pulsed electric fields affect endogenous enzyme activities, respiration and biosynthesis of phenolic compounds in carrots | 2020 | López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Enhancing phenolic content in carrots by pulsed electric fields during post-treatment time: Effects on cell viability and quality attributes | 2020 | López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effectiveness of pulsed light treatments assisted by mild heat on Saccharomyces cerevisiae inactivation in verjuice and evaluation of its quality during storage. | 2020 | Kaya, Z.; Unluturk, S.; Martin Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Fresh-cut fruits: pineapple | 2020 | Montero Calderón, M.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Chitosan/tripolyphosphate nanoaggregates enhance the antibrowning effect of ascorbic acid on mushroom slices | 2019 | Ojeda, G.A.; Sgroppo, S.C.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Influence of pulsed electric fields processing on the bioaccessible and non-bioaccessible fractions of apple phenolic compounds | 2019 | Ribas Agustí, A.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Enhancing hydroxycinnamic acids and flavan-3-ol contents by pulsed electric fields without affecting quality attributes of apple | 2019 | Ribas Agustí, A.; Martin Belloso, O.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | La Transferència tecnològica en l'àmbit agroalimentari: un repte imminent i ineludible. | 2019 | Soliva Fortuny, R. | Article en premsa | 
                    
                    
                        | Minimal Processing | 2019 | Velderrain Rodríguez, G.R.; López Gámez, G.; Domínguez Avila, J.A.; González Aguilar, G. A.; Soliva Fortuny., R.; Ayala Zavala, J.F. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of pulsed light, edible coating, and dipping on the phenolic profile and antioxidant potential of fresh‐cut mango | 2018 | Salinas-Roca, B.; Soliva-Fortuny, R.; Welti-Chanes, J.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Impact of pulsed light treatments and storage time on the texture quality of fresh-cut tomatoes | 2018 | Valdivia-Nájar, C.G.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Enhancing the carotenoid content of tomato fruit with pulsed electric field treatments: effects on respiratory activity and quality attribute | 2018 | González-Casado, S.; Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Methods for determining the antioxidant capacity of food constituents | 2018 | Rodriguez Roque, M.J.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of pulsed light treatments on quality and antioxidant properties of fresh-cut strawberries | 2018 | Avalos-Llano, K.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Kinetics of the changes in the antioxidant potential of fresh-cut tomatoes as affected by pulsed light treatments and storage time | 2018 | Valdivia-Nájar, C. G., Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Photo-protection and controlled release of folic acid using food-grade alginate/chitosan nanolaminates | 2018 | Acevedo-Fani, A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Induced accumulation of individual carotenoids and quality changes in tomato fruits treated with pulsed electric fields and stored at different post-treatments temperatures | 2018 | González-Casado, S.; Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Food processing strategies to enhance phenolic compounds bioaccessibility and bioavailability in plant-based foods | 2018 | Ribas-Agustí, A.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martínez, P. | Review | 
                    
                    
                        | In vitro bioaccessibility of colored carotenoids in tomato derivatives as affected by ripeness stage and the addition of different types of oil | 2018 | González-Casado, S.; Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Application of pulsed electric fields to tomato fruits for enhancing the bioaccessibility of carotenoids in derived products | 2018 | González-Casado, S.; Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Pulsed electric fields bioproduction of secondary metabolites in plant systems | 2017 | Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Nanostructured emulsions and nanolaminates for delivery of active ingredients: Improving food safety and functionality | 2017 | Acevedo-Fani, A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Nanoemulsions as edible coatings | 2017 | Acevedo-Fani, A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Formation, stability and antioxidant activity of food-grade multilayer emulsions containing resveratrol | 2017 | Acevedo-Fani, A.; Silva, H. D.; Soliva-Fortuny, R.; Martin-Belloso, O., Vicente, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Layer-by-layer assembly of food-grade alginate/chitosan nanolaminates: formation and physicochemical characterization | 2017 | Acevedo-Fani, A.; Salvia-Trujillo, L.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of pulsed electric fields on the antioxidant potential of apples stored at different temperatures | 2017 | Soliva-Fortuny, R.; Vendrell-Pacheco, M.; Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, P. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effects of pulsed electric fields processing strategies on Health-related compounds of plant-based foods. | 2017 | Elez-Martínez, P; Odriozola-Serrano, I.; Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R; Martin-Belloso, O | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Influence of cooking conditions on carotenoid content and stability in porridges prepared from high-carotenoid maize. | 2017 | Díaz-Gómez J; Ramos AJ; Zhu C; Martín-Belloso O; Soliva-Fortuny R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Modeling the Inactivation of Listeria innocua and Escherichia coli in fresh-cut tomato treated with pulsed light | 2017 | Valdivia-Nájar, C.G.; Martín-Belloso, O.; Giner-Seguí, J.; Soliva-Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Edible nanoemulsions as carriers of active ingredients | 2017 | Salvia-Trujillo, L.; Rojas-Grau, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; McClements, D.J.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effects of pulsed light treatments and pectin edible coatings on the quality of fresh-cut apples: a hurdle technology approach | 2017 | Moreira, M.R.; Álvarez, M.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Processing and quality of fresh-cut mangoes | 2017 | Salinas Roca, B.; Welti Chanes, J.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Edible film and coating applications for fresh-cut and mminimally processed fruits and vegetables | 2017 | Izquier, A.; Soliva-Fortuny, R.; Tapia, M.S.; Martín-Belloso, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Pulsed Electric Fields effects on helath-related compounds and antioxidant capacity of tomato juice | 2017 | Odriozola-Serrano, I.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Processing and quality of fresh-cut mangoes | 2017 | Salinas Roca, B.; Welti Chanes, J.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. | Capítol de llibre docent | 
                    
                    
                        | Surface decontamination of spinach by intense pulsed light treatments: impact on quality attributes | 2016 | Agüero, M.V.; Jagus, R.J.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effects of Pulsed light on quality parameters, nutritional and bioactive compounds of food products | 2016 | Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Combinational edible antimicrobial films and coatings | 2016 | Raybaudi-Massilia, R.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Edible packaging for fruits and vegetables | 2016 | Montero-Calderón, M.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Empleo de atmósferas modificadas para la conservación de fruta fresca cortada | 2016 | Salvia Trujillo, L.; Oms Oliu, G.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. | Article en premsa | 
                    
                    
                        | Pulsed Electric Fields effects on Lycopene, vitamin C, and antioxidant capacity of tomato juice | 2016 | Odriozola-Serrano, I.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Capítol de llibre en premsa | 
                    
                    
                        | Impact of pulsed light treatments on antioxidant characteristics and quality attributes of fresh-cut apples | 2016 | Ávalos-Llano, K.; Marsellés-Fontanet, A.R.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Combined effect of pulsed light, edible coating and malic acid dipping to improve fresh-cut mango safety and quality | 2016 | Salinas-Roca, B.; Soliva-Fortuny, R.; Welti-Chanes, J.; Martin-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Carotenoids in nonthermally treated fruit juices | 2015 | Odriozola-Serrano, I.; Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Combined effects of malic acid dip and pulsed light treatments on the inactivation of Listeria innocua and Escherichia coli on fresh-cut produce | 2015 | Ramos-Villarroel, AY; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Use of antimicrobial nanoemulsions as edible coatings: Impact on safety and quality attributes of fresh-cut Fuji apples | 2015 | Salvia-Trujillo, L.; Rojas-Graü, A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effects of polysaccharide-based edible coatings enriched with dietary fiber on quality attributes of fresh-cut apples | 2015 | Moreira, M.R.; Cassani, L.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Physicochemical characterization and antimicrobial activity of food-grade emulsions and nanoemulsions incorporating essential oils | 2015 | Salvia-Trujillo, L.; Rojas-Graü, A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Antimicrobial edible films and coatings | 2015 | Salinas-Roca, B.; Welti-Chanes, J.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of pulsed electric fields on the antioxidant potential of apples stored at different temperaturess | 2015 | Vendrell-Pacheco, M.; Martin-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martinez, P. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Pulsed electric fields for plant-based food processing: Current applications and future perspectives | 2015 | Martin-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R., Elez-Martínez, P. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Physiological response of fruits processed by moderate-intensity pulsed electric fields | 2015 | Vendrell-Pacheco, M.; Martin-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martinez, P. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Edible coatings for the development of sustainable foods with enhanced safety, quality and functionality | 2015 | Martin-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R., Acevedo-Fani, A. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Y Modulating Biopolymer Electrical Charge to Optimize the Assembly of Edible Multilayer Nanofilms by the Layer-by-Layer Technique | 2015 | Acevedo-Fani, A.; Salvia-Trujillo, L.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Preservation of fresh-cut apple quality attributes by pulsed light in combination with gellan gum-based prebiotic edible coatings | 2015 | Moreira, MR.; Tomadoni, B.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effects of novel processing techniques on glucosinolates and membrane associated myrosinases in broccoli | 2014 | Frandsen, H.B.; Markedal, K.E.; Martín-Belloso, O.; Sánchez-Vega, R.; Soliva-Fortuny, R.; Sørensen, H.; Sørensen, S.; Sørensen, J.C. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Non-thermal processing technologies | 2014 | Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martínez, P.; Marsellés-Fontanet, A.R.; Vega-Mercado, H. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Advances in non-traditional physical methods for postharvest management of fruits and vegetables | 2014 | Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Tecnologías emergentes no térmicas para la mejora de la calidad y seguridad de fruta mínimament procesada | 2014 | Soliva-Fortuny, R., Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, O. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Impact of microfluidization or ultrasound processing on the antimicrobial activity against Escherichia coli of lemongrass oil-loaded nanoemulsion | 2014 | Salvia-Trujillo, L.; Rojas-Grau, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Impact of pulsed light treatments on quality characteristics and oxidative stability of fresh-cut avocado | 2014 | Aguilo-Aguayo, I.; Oms-Oliu, G.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Formulation of antimicrobial edible nanoemulsions with pseudo-ternary phase experimental design | 2014 | Salvia-Trujillo, L.; Rojas-Grau, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Influence of processing parameters on the pulsed-light inactivation of Penicillium expansum in apple juice. | 2014 | Aron-Maftei, N.; Ramos-Villaroel, A.Y.; Nicolau, A.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Pulsed light inactivation of naturally occurring moulds on wheat grain | 2014 | Aron-Maftei, N.; Ramos-Villaroel, A.Y.; Nicolau, A.I.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Bacterial inactivation and quality changes of fresh-cut avocados as affected by intense light pulses of specific spectra | 2014 | Ramos-Villaroel, A.Y.; Aron-Maftei, N.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Emerging nonthermal technologies in fruit juice processing | 2014 | Martín-Belloso, O.; Marsellés-Fontanet, R.; Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martínez, P. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Pulsed electric fields processing effects on quality and health-related constituents of plant-based foods | 2013 | Odriozola-Serrano I, Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Review | 
                    
                    
                        | Building bridges: An integrated strategy for sustainable food production throughout the value chain | 2013 | Albajes R, Cantero-Martínez C, Capell T, Christou P, Farre A, Galceran J, Lopez-Gatius F, Marin S, Martín-Belloso O, Motilva Ma-J, Nogareda C, Peman J, Puy J, Recasens J, Romagosa I, Romero Ma-P, Sanc | Review | 
                    
                    
                        | Differences in free amino acid profile of non-thermally treated tomato and strawberry juices | 2013 | Odriozola-Serrano, I.; Garde-Cerdán, T.; Soliva-Fortuny, R.; Martin-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Kinetics of peroxidase Inactivation in Carrot Juice Treated with Pulsed Electric Fields | 2013 | Quintao-Teixeira, L.J.; Soliva-Fortuny, R.; Mota-Ramos, A.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Intense light pulses: microbial inactivation in fruits and vegetables | 2013 | Ramos-Villaroel AY, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny R. | Review | 
                    
                    
                        | Effect of processing parameters on physicochemical characteristics of microfluidized lemongrass essential oil-alginate nanoemulsions | 2013 | Salvia-Trujillo L, Rojas-Graü MA, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Physicochemical characterization of lemongrass essential oil-alginate nanoemulsions: Effect of ultrasound processing parameters | 2013 | Salvia-Trujillo, L.; Rojas-Graü, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Screening the Escherichia coli inactivation by different essential oils in alginate nanoemulsions | 2012 | Salvia-Trujillo. L.; Acevedo-Fani, A.; Rojas-Graü, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Recubrimientos comestibles para productos de confitería | 2012 | Llusera Besa, B.; Nou Cortés, C.; Soliva-Fortuny, R | Capítol de llibre docent | 
                    
                    
                        | Stability of health-related compounds in plant foods through the application of non thermal processes | 2012 | Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R.; Odriozola-Serrano, I.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Nonthermal technologies to preserve functional properties in fruit juices | 2012 | Odriozola-Serrano, I.; Oms-Oliu, G.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Influence of spectral distribution on bacterial inactivation and quality changes of fresh-cut watermelon treated with intense light pulses | 2012 | Ramos-Villarroel AY, Aron-Maftei N, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Edible films and coatings | 2012 | Rojas-Graü, M.A.; Salvia-Trujillo, L.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | High intensity pulsed electric field application in fruit processing | 2012 | Aguiló-Aguayo, I.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Pulsed electric fields processing of fluid foods | 2012 | Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Sobrino-López, A.; Elez-Martínez, P. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Vitamin C | 2012 | Martín-Belloso O, Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | The role of pulsed light spectral distribution in the inactivation of Escherichia coli and Listeria innocua on fresh-cut mushrooms | 2012 | Ramos-Villaroel, A.Y.; Aron-Maftei, N.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Polysaccharide coatings | 2012 | Soliva-Fortuny, R.; Rojas-Graü, M.A.; Martín-Belloso, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Películas y recubrimientos comestibles. Propiedades y aplicaciones en alimentos | 2012 | Olivas, G.I.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R y González Aguilar, G.A | Llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Fresh-cut fruits | 2012 | Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Recubrimientos comestibles como portadores de sustancias activas | 2012 | Rojas-Grau, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Future trends in fresh-cut fruit and vegetable processing | 2011 | Oms-Oliu G.; Soliva-Fortuny, R. | Capítol de llibre en premsa | 
                    
                    
                        | Preservation of fruit juices by pulsed electric fields | 2011 | Elez-Martínez P, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Procesado de zumo de sandia mediante pulsos eléctricos de alta intensidad de campo para una mejor conservación de su calidad y propiedades beneficiosas para la salud | 2011 | Aguiló-Aguayo, I.; Elez Martínez, P. Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Attempts to use pulsed light as an emerging technology for inactivation of mould naturally present on rye | 2011 | Aron-Maftei N, Ramos-Villarroel A, Nicolau A, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Inactivation of Penicillium expansum by intense pulsed in apple juice | 2011 | Aron-Maftei, N.; Ramos-Villarroel, A.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, A.; Nicolau, A. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Using antibrowning agents to enhance quality and safety of fresh-cut avocado treated with intense light pulses | 2011 | Ramos-Villarroel AY, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Bacterial inactivation and quality changes in fresh-cut avocado with intense light pulses | 2011 | Ramos-Villaroel AY, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Nonthermal processes as hurdles with selected examples | 2011 | Soliva-Fortuny, R.; Grigelmo-Miguel, N.; Barbosa-Cánovas, G.V.; Martín-Belloso, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Oscillating magnetic fields | 2011 | Grigelmo-Miguel, N.; Soliva-Fortuny, R.; Barbosa-Cánovas, G.V.; Martín-Belloso, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Pulsed electric fields processing basics | 2011 | Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Inactivation of Listeria innocua and Escherichia coli on fresh-cut mushrooms by intense light pulses | 2011 | Ramos-Villarroel, A.Y.; Aron-Maftei, N.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Advances in fresh-cut fruits and vegetables processing | 2011 | Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. | Llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Dosier electrónico Técnicas de conservación de los alimentos por métodos no térmicos(12512-1011) | 2011 | Joaquín Giner Seguí; Olga Martín Belloso; Albert Ibarz Ribas; Vicente Gimeno Añó; Pedro Élez Martínez; Robert Soliva Fortuny | Publicació electrònica docent | 
                    
                    
                        | Physical and structural changes in liquid whole egg treated with high intensity pulsed electric fields | 2011 | Marco-Molés, R.; Rojas-Graü, M.A.; Hernando, I.; Pérez-Munuera, I.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Pulsed electric fields to obtain safe and healthy shelf-stable liquid foods | 2011 | Aguiló-Aguayo, I.; Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Color and viscosity of watermelon juice treated by high-intensity pulsed electric fields or heat | 2010 | Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Pulsed light treatments for food preservation. A review | 2010 | Oms-Oliu G, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Oxidative stability of antioxidants in fruits and vegetables | 2010 | Martín-Belloso, O.; Odriozola-Serrano, I.; Rojas-Graü, M.A.; Soliva-Fortuny, R. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Oxidative stability of antioxidants in fruits and vegetables | 2010 | Martín-Belloso, O., Odriozola-Serrano, I., Rojas-Graü, M.A., Soliva-Fortuny, R. | Capítol de llibre docent | 
                    
                    
                        | Use of Edible Coatings for Fresh-Cut Fruits and Vegetables | 2010 | Rojas-Graü, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Effects of pulsed light treatments on quality and antioxidant properties of fresh-cut mushrooms (Agaricus bisporus) | 2010 | Oms-Oliu G, Aguiló-Aguayo I, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny R. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Impact of high-intensity pulsed electric field variables affecting peroxidase and lipoxygenase activities of watermelon juice | 2010 | Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Recent approaches using chemical treatments to preserve quality of fresh-cut fruit: A review | 2010 | Oms-Oliu G, Rojas-Grau MA, Alandes-Gonzalez L, Varela P, Soliva-Fortuny R, Hernando I, Pérez-Munuera I, Fiszman S, Martín-Belloso O. | Review | 
                    
                    
                        | Changes in bioactive composition of fresh-cut strawberries stored under superatmospheric oxygen, low-oxygen or passive atmospheres | 2010 | Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Influence of Modified Atmosphere Packaging on Volatile Compounds and Physicochemical and Antioxidant Attributes of Fresh-Cut Pineapple (Ananas comosus) | 2010 | Montero-Calderón M, Rojas-Graü MA, Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Changes on flavor compounds throughout cold storage of watermelon juice processed by high-intensity pulsed electric fields or heat | 2010 | Aguiló-Aguayo, I.; Montero-Calderón, M.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Volatile compounds and changes in flavour-related enzymes during cold storage of high-intensity pulsed electric field- and heat-processed tomato juices | 2010 | Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Optimizing critical high-intensity pulsed electric fields treatments for reducing pectolytic activity and viscosity changes in watermelon juice | 2010 | Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | High-intensity pulsed electric fields processing parameters affecting polyphenoloxidase activity of strawberry juice | 2010 | Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Edible coatings: past, present and future | 2010 | Rojas-Grau MA, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Pulsed electric field: opportunities for healthier tomato juice | 2010 | Odriozola-Serrano, I.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Article en revista divulgativa | 
                    
                    
                        | Natural antimicrobials for food processing | 2010 | Ramos-Villaroel AY, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Review | 
                    
                    
                        | Effects of High-Intensity Pulsed Electric Fields on Lipoxygenase and Hydroperoxide Lyase Activities in Tomato Juice | 2009 | Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Estudio comparativo del efecto del tratamiento de zumo de tomate con pulsos eléctricos o calor sobre el color, viscosidad y las enzimas relacionadas | 2009 | Aguiló-Aguayo, I.; Elen-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of High-Oxygen Atmospheres on the Antioxidant Potential of Fresh-Cut Tomatoes | 2009 | Odriozola-Serrano I, Oms-Oliu G, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Use of Weibull distribution for describing kinetics of antioxidant potential changes in fresh-cut watermelon | 2009 | Oms-Oliu, G.; Odriozola-Serrano, I.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Impact of high-intensity pulsed electric fields on bioactive compounds in Mediterranean plant-based foods | 2009 | Elez-Martínez P, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Control of pathogenic and spoilage microorganisms in fresh-cut fruits and fruit juices by traditional and alternative natural antimicrobials | 2009 | Raybaudi-Massilia, R.; Mosqueda-Melgar, J.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Flavour retention and related enzyme activities during storage of strawberry juices processed by high-intensity pulsed electric fields or heat | 2009 | Aguiló-Aguayo, I.; Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | The use of packaging techniques to maintain freshness in fresh-cut fruits and vegetables: a review | 2009 | Rojas-Graü, M.A.; Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Review | 
                    
                    
                        | Effects of high intensity pulsed electric field processing conditions on lycopene, vitamin C and antioxidant capacity of watermelon juice | 2009 | Oms-Oliu G, Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Influence of Storage Temperature on the Kinetics of the Changes in Anthocyanins, Vitamin C, and Antioxidant Capacity in Fresh-Cut Strawberries Stored under High-Oxygen Atmospheres | 2009 | Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Changes in quality attributes throughout storage of strawberry juice processed by high-intensity pulsed electric fields or heat treatments | 2009 | Aguiló-Aguayo, I.; Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Avoiding non-enzymatic browning by high-intensity pulsed electric fields in strawberry, tomato and watermelon juices | 2009 | Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Carotenoid and phenolic profile of tomato juices processed by high intensity pulsed electric fields compared with conventional thermal treatments | 2009 | Odriozola-Serrano, I.; Soliva-Fortuny, R.; Hernández-Jover, T.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Estudio comparativo del efecto del tratamiento de zumo de tomate con pulsos eléctricos o calor sobre color, viscosidad y las enzimas relacionadas | 2009 | Aguiló Aguayo I, Elez Martínez P, Soliva Fortuny R, Martín Belloso O. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Delivery of flavor and active ingredients using edible films and coatings | 2009 | Martín-Belloso, O.; Rojas-Grau, M.A.; Soliva-Fortuny, R. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of ripeness at processing on fresh-cut 'Flor de Invierno' pears packaged under modified atmosphere conditions | 2009 | Oms-Oliu G, Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Impact of high-intensity pulsed electric fields variables on vitamin C, anthocyanins and antioxidant capacity of strawberry juice | 2009 | Odriozola-Serrano, I.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Use of malic acid and other quality stabilizing compounds to assure the safety of fresh-cut 'Fuji' apples by inactivation of Listeria monocytogenes, Salmonella Enteritidis and Escherichia coli O157:H7 | 2009 | Raybaudi-Massilia, R.; Mosqueda-Melgar, J.; Sobrino-López, A.;Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Influence of high intensity pulsed electric field treatment conditions on peroxidase activity in tomato juice | 2009 | Aguiló-Aguayo, I.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Selective determination of effects from HIPEF on enzymes oxidazing phenolics in tomatoes. | 2009 | Aguiló-Aguayo, I.; Andersen, K.E.; Frandsen, H.B.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O.; Sørensen, J.C.; Sørensen, H. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Cambios microbiológicos, físico-químicos y sensoriales de fruta fresca cortada de origen templado | 2009 | Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Oms-Oliu, G. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Methods of analysis of antioxidant capacity of phytochemicals | 2009 | Grigelmo-Miguel, N.; Rojas-Graü, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Changes in viscosity and pectolytic enzymes of tomato and strawberry juices processed by high-intensity pulsed electric fields | 2009 | Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Edible coatings as carriers of active ingredients for fresh-cut fruits | 2009 | Rojas-Graü MA, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Comparative study on antioxidant properties of carrot juice stabilised by high-intensity pulsed electric fields or heat treatments | 2009 | Quintão-Teixeira, L.J.; Odriozola-Serrano, I.; Soliva-Fortuny, R.; Mota-Ramos, A.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Edible films and coatings as tool to improve quality and shelf-life of fresh-cut fruits | 2009 | Rojas-Graü, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Nuevas técnicas de procesado para la conservación de productos derivados del tomate | 2009 | Aguiló-Aguayo, I.; Odriozola-Serrano, I.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Article docent | 
                    
                    
                        | Recent developments in the use of modified atmosphere packaging for fresh-cut fruits and vegetables. | 2009 | Oms-Oliu, G.; Hertog, MLATM; Soliva-Fortuny, R.; Martín Belloso, O.; Nicolai, B.M. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Tendencias en el procesado mínimo de frutas y hortalizas frescas | 2009 | Montero-Calderón M, Rojas-Grau M.A, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effects of pulsed electric fields on bioactive compounds in foods: a review | 2009 | Soliva-Fortuny R, Balasa A, Knorr D, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Edible coatings to incorporate active ingredients to fresh-cut fruits: a review | 2009 | Rojas-Graü MA, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Comparative study on color, viscosity and related enzymes of tomato juice treated by high-intensity pulsed electric fields or heat | 2008 | Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Modeling changes of headspace gas concentrations to describe the respiration of fresh-cut melon under low or superatmospheric oxygen atmospheres | 2008 | Oms-Oliu G, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Kinetic study of anthocyanins, vitamin C, and antioxidant capacity in strawberry juices treated by high-intensity pulsed electric fields | 2008 | Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Gimeno-Añó V, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | The role of peroxidase on the antioxidant potential of fresh-cut 'Piel de Sapo' melon packaged under different modified atmospheres | 2008 | Oms-Oliu G, Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Influence of high-intensity pulsed electric field processing on lipoxygenase and beta-glucosidase activities in strawberry juice | 2008 | Aguiló-Aguayo I, Sobrino-López A, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Using poly saccharide-based edible coatings to enhance quality and antioxidant properties of fresh-cut melon | 2008 | Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of natural antibrowning agents on color and related enzymes in fresh-cut Fuji apples as an alternative to the use of ascorbic acid | 2008 | Rojas-Grau MA, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Edible coatings with antibrowning agents to maintain sensory quality and antioxidant properties of fresh-cut pears | 2008 | Oms-Oliu G, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effects of high-intensity pulsed electric fields and heat pasteurization on phenolic compounds of tomato juice throughout cold storage | 2008 | Rojas-Graü, M.A., Odriozola-Serrano, I., Soliva-Fortuny, R., Martín-Belloso, O. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Conservación de zumos mediante pulsos eléctricos de alta intensidad de campo: El caso del zumo de fresa | 2008 | Salvia-Trujillo L, Aguiló-Aguayo I, Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Elez-Martínez P, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Changes of health-related compounds throughout cold storage of tomato juice stabilized by thermal or high intensity pulsed electric field treatments | 2008 | Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Use of alginate and gellan based coatings for improving barrier, texture and nutritional properties of fresh-cut papaya. | 2008 | Tapia MS, Rojas-Grau MA, Carmona A, Rodríguez FJ, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Physiological and microbiological changes in fresh-cut pears stored in high oxygen active packages compared with low oxygen active and passive modified atmosphere packaging | 2008 | Oms-Oliu G, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Phenolic acids, flavonoids, vitamin C and antioxidant capacity of strawberry juices processed by high-intensity pulsed electric fields or heat treatments | 2008 | Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of minimal processing on bioactive compounds and color attributes of fresh-cut tomatoes | 2008 | Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Efecto de la composición gaseosa del envase sobre los componentes bioactivos del tomate fresco cortado | 2008 | Odriozola-Serrano, I.; Oms-Oliu, G.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Modeling changes in health-related compounds of tomato juice treated by high-intensity pulsed electric fields | 2008 | Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Gimeno-Ano V, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Antioxidant content of fresh-cut pears stored in high-O2 active packages compared with conventional low-O2 active and passive modified atmosphere packaging | 2008 | Oms-Oliu G, Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Aplicación de pulsos eléctricos de alta intensidad de campo en zumos. | 2008 | Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Antioxidant properties and shelf-life extension in fresh-cut tomatoes stored at different temperatures | 2008 | Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Maintaining the antioxidant potencial of fresh-cut pears with edible coatings carrying thiol-containing compounds | 2008 | Oms Oliu, G.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Influencia de la materia prima y los tratamientos de conservación en la calidad de la fruta fresca cortada | 2007 | Martín Belloso O, Soliva-Fortuny R, Oms-Oliu G. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of ripeness on the shelf-life of fresh-cut melon preserved by modified atmosphere packaging | 2007 | Oms-Oliu G, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Shelf-life extension of fresh-cut "Fuji" apples at different ripeness stages using natural substances | 2007 | Raybaudi RM, Mosqueda-Melgar J, Sobrino-López A, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Internal atmosphere, quality attributes and sensory evaluation of MAP packaged fresh-cut Conference pears | 2007 | Soliva-Fortuny RC, Ricart-Coll M, Elez-Martínez P, Martín-Belloso O | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Lycopene, vitamin C, and antioxidant capacity of tomato juice as affected by high-intensity pulsed electric fields critical parameters | 2007 | Odriozola-Serrano I, Aguiló-Aguayo I, Gimeno-Añó V, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Respiratory rate and quality changes in fresh-cut pears as affected by superatmospheric oxygen. | 2007 | Oms-Oliu G, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of superatmospheric and low oxygen modified atmospheres on shelf-life extension of fresh-cut melon | 2007 | Oms-Oliu G, Raybaudi-Massilia RM, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Apple puree-alginate edible coating as carrier of antimicrobial agents to prolong the shelf life of fresh-cut apples | 2007 | Rojas-Graü M.A, Raybaudi-Massilia R.M, Soliva-Fortuny R, Avena-Bustillos R.J, McHugh T.H, Martín-Belloso O | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Oxidative rancidity in avocado purée as affected by alpha-tocopherol, sorbic acid and storage atmosphere | 2007 | Elez-Martínez P, Soliva-Fortuny RC, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Avances en la mejora de la calidad comercial de los frutos frescos cortados: aspectos físico-químicos y microbiológicos | 2007 | Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R.; Oms Oliu, G. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Evolución de la calidad de melón 'Piel de sapo' fresco cortado bajo diferentes atmósferas modificadas | 2007 | Soliva Fortuny, R.; Oms Oliu, G.; Martín Belloso, O. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Fresh-cut fruits | 2007 | Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.C.; Oms-Oliu, G. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Comparative study on shelf life of orange juice processed by high intensity pulsed electric fields or heat treatment | 2006 | Elez-Martínez P, Soliva-Fortuny R.C, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Fresh-cut fruits | 2006 | Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Oms-Oliu, G. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Nuevas tecnologías en la conservación de alimentos: Situación actual y perspectivas de futuro | 2006 | Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Modeling high-intensity pulsed electric fields inactivation of a lipase from Pseudomonas fluorescens. | 2006 | Soliva RC, Bendicho S, Martín O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of modified atmosphere packaging on the quality of fresh-cut fruits | 2006 | Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny RC. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Determination of naringin and hesperidin in citrus fruit by high-performance liquid chromatography. The antioxidant potential of citrus fruit | 2006 | Gorinstein S, Huang D, Leontowicz H, Leontowicz M, Yamamoto K, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O, Matínez-Ayala AL, Trakhtenberg S. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Uso de agentes antimicrobianos para la conservación de frutas frescas y frescas cortadas | 2006 | Raybaudi-Massilia, R.M.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Procesado y comercialización de fruta fresca cortada | 2005 | Soliva RC, Martín O. | Article en revista divulgativa | 
                    
                    
                        | Natural antioxidants preserve the lipid oxidative stability of minimally processed avocado purée. | 2005 | Elez-Martínez P, Soliva-Fortuny RC, Gorinstein S, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Sensory quality and internal atmosphere of fresh-cut Golden Delicious apples | 2005 | Soliva-Fortuny RC, Ricart-Coll M, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | A natural clouding agent from orange peels obtained using polygalacturonase and cellulase | 2005 | Espachs A, Soliva RC, Martín O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Inactivation of Lactobacillus brevis in orange juice by high-intensity pulsed electric fields | 2005 | Elez-Martínez, P.; Escolà-Hernández, J.; Soliva-Fortuny, R.C.; Martín-Belloso, O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of antioxidants and proteins on the quality of Israeli Jaffa red and blond grapefruit | 2005 | Gorinstein S, Drzewiecki J, Sivan A, Trakhtenberg S, Katrich E, Giner J, Soliva-Fortunt R, Elez-Matínez P, Martin-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Conservación mediante recubrimientos comestibles | 2005 | Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny RC, Baldwin E. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Estudio de la composición gaseosa de manzana (Golden delicious) mínimamente procesada | 2004 | Soliva-Fortuny, RC.; Rojas-Graü, MA.; Martín-Belloso, O. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Destrucción de Lactobacillus brevis y Saccharomyces cerevisiae en zumo de naranja procesado mediante pulsos eléctricos de alta intensidad de campo | 2004 | Elez-Martínez P, Escolà-Hernández J, Soliva-Fortuny RC, Martín-Belloso O. | Article en revista divulgativa | 
                    
                    
                        | Influencia de la madurez en el procesado en la vida útil de pera Conferencia mínimamente procesada | 2004 | Soliva-Fortuny, RC.; Oms-Oliu, G.; Espachs-Barroso, A.; Martín-Belloso, O. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Effect of pretreatment of intact “Gala” apple (Malus domestica, Bork) with ethanol vapor, heat or 1-methylcyclopropene on quality and shelf life of fresh-cut slices | 2004 | Bai J, Baldwin EA, Soliva-Fortuny RC, Mattheis JP, Stanley R, Perera C, Brecht JK. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Kinetics models for the inactivation of Lactobacillus brevis in orange juice processed by high intensity pulsed electric fields | 2004 | Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, RC.; Martín-Belloso, O. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Inactivation of Saccharomyces cerevisiae in orange juice using high-intensity pulsed electric fields | 2004 | Elez-Martínez P, Escolà-Hernández J, Soliva-Fortuny RC, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Influence of maturity at processing on quality atributes of fresh-cut Conference pears | 2004 | Soliva-Fortuny RC, Alós-Saiz N, Espachs-Barroso A, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Microbiological and biochemical stability of fresh-cut apples preserved by modified atmosphere packaging | 2004 | Soliva-Fortuny RC, Elez-Martínez P, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of combined methods of preservation on the naturally occuring microflora of avocado purée | 2004 | Soliva-Fortuny RC, Elez-Martínez P, Sebastián-Calderó M, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Evaluation of textural properties and microstructure during storage of minimally processed apples | 2003 | Soliva-Fortuny RC, Lluch MA, Quiles A, Grigelmo-Miguel N, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Microbiological and biochemical changes in minimally processed fresh-cut Conference pears | 2003 | Soliva-Fortuny RC, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | New advances in extending the shelf-life of fresh-cut fruits: a review. | 2003 | Soliva-Fortuny RC, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Apple and Pear peel and pulp and their influence on plasma lipids and antioxidant potentials in rats fed cholesterol-containing diets | 2003 | Leontowicz M, Gorinstein S, Leontowicz H, Krzeminski R, Lojek A, Katrich E, Ciz M, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny RC, Haruenkit R, Trakhtenberg S. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Influencia del estado de madurez sobre la calidad de manzana mínimamente procesada | 2003 | Soliva-Fortuny, RC.; Oms-Oliu, G.; Martín-Belloso, O. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Comparative content of some bioactive compounds in apples, peaches and pears and their influence on lipids and antioxidant capacity in rats | 2002 | Leontowicz H, Gorinstein S, Lojek A, Leontowicz M, Ciz M, Soliva-Fortuny RC, Park YS, Jung ST, Trakhtenberg S, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effects of minimal processing on the textural and structural properties of fresh-cut pears | 2002 | Soliva-Fortuny RC, Grigelmo-Miguel N, Hernando I, Lluch MA, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Modelización del pardeamiento y actividad polifenoloxidásica de aguacate mínimamente procesado | 2002 | Soliva-Fortuny, RC.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Establecimiento de parámetros de madurez óptima para el procesado de aguacate por métodos combinados | 2002 | Soliva-Fortuny, RC; Elez-Martínez, P.; Domingo-Baró, J.; Martín-Belloso,O. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Olive oils improve lipid metabolism and increase antioxidant potential in rats fed diets containing cholesterol. | 2002 | Gorinstein S, Leontowicz H, Lojek A, Leontowicz M, Ciz M, Krzeminski R, Gralak M, Czerwinski J, Jastrzebski R, Trakhtenberg S, Grigelmo-Miguel N, Soliva-Fortuny RC, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Browning, polyphenol oxidase activity and headspace gas composition during storage of minimally processed pears using modified atmosphere packaging. | 2002 | Soliva-Fortuny RC, Biosca-Biosca M, Grigelmo-Miguel N, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Kinetics of polyphenol oxidase activity inhibition and browning of avocado puree preserved by combined methods | 2002 | Soliva-Fortuny RC, Elez-Martínez P, Sebastián-Calderó M, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Comparative content of some phytochemicals in Spanish apples, peaches and pears | 2002 | Gorinstein S, Martín-Belloso O, Lojek A, Ciz M, Soliva-Fortuny RC, Park YS, Caspi A, Libman I, Trakhtenberg S. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effects of ripeness stages on the storage atmosphere, color and textural properties of minimally processed apple slices | 2002 | Soliva-Fortuny RC, Oms-Olius G, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Efecto de antioxidantes y agentes antimicrobianos sobre el enranciamiento de aguacate mínimamente procesado | 2002 | Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, RC.; Martín-Belloso, O. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Modelización de la composición gaseosa en envases de puré de aguacate conservado por métodos combinados | 2002 | Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, RC.; Martín-Belloso, O. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Browning evaluation of ready-to-eat apples as affected by modified atmosphere packaging. | 2001 | Soliva-Fortuny R, Grigelmo-Miguel N, Odriozola-Serrano I, Gorinstein S, Martín-Belloso O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Envasado de alimentos mediante recubrimientos comestibles | 2001 | Soliva-Fortuny RC, Martín O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Evaluation of browning effect on avocado purée preserved by combined methods | 2000 | Soliva R, Elez P, Sebastián M, Martín O. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Extracción de zumo de melocotón mediante licuefacción enzimática | 1997 | Pagán J, Soliva R, Piqué MT, Ibarz A. | Article d'investigació |